jesper-aggergaard-495757-unsplash

FYSIOTERAPI

SOM FAG

Fysioterapi er en sundhedsfaglig profession, som omfatter viden om menneskets krop, bevægelser og funktioner. I fysioterapi arbejdes der primært med at sikre og opretholde kroppens hensigtsmæssige bevægemønstre også kaldet posturale reflekser. Fysioterapi kan bruges både forebyggende og når noget er gået galt eller ikke er udviklet som det skal f.eks hos babyer og børn. Et vigtigt element i fysioterapi er kombinationen af træning og behandling, som sammen skaber en god forudsætning for at rehabilitere kroppen og forebygge at noget går galt.

MIG SOM FYSIOTERAPEUT

Som fysioterapeut kan man gå mange veje og spænde bredt i forhold til videreuddannelse. Jeg har valgt at fokusere på funktionel neurologi, som jeg har uddannet mig indenfor igennem de sidste 17 år på henholdsvis Praque School for rehabilitation ( DNS uddannelsen også indenfor pædiatri ), seminars med Dr Robert Melillo ( founder of  the Brain Balance Program ) og seminars fra Carrick institute of neurology, seminars fra Z- health konceptet og andre spændende seminars som omfatter neurologi. Det betyder kort sagt at mine behandlinger ALTID tager udgangspunkt i hjernens signaler/ beskeder til kroppen og kroppens feedback til hjernen når jeg adresserer problematikker. Som eksempel kan det være forældre, der opsøger mig til at kigge på deres barn, som jævnligt klager over smerter i nakke og hoved, hvor jeg først vil arbejde med barnets balance og kvalitet i dets bevægemønstre FØR jeg adresserer smerte områderne. ELLER det kan være en voksen der opsøger mig med gener fra knæ, hofter og eller ryggen, hvor jeg FØRST vil arbejde med balancen og kvaliteten af bevægemønstre FØR jeg adresserer selve generne, da balancen og kvaliteten af bevægemønstrene kan være ÅRSAGEN til smerte signaler eller gener fra kroppen. Det vil med andre ord sige, at jeg forsøger at finde årsagen og adressere den FØR jeg behandler symptomet. Behandlingen bliver dermed langt mere helhedsorienteret

HVEM KAN JEG HJÆLPE?

ALLE patientgrupper lige fra børn og unge til  gamle og sportsfolk, er velkomne og kan hjælpes hos mig. De patientgrupper jeg har arbejdet MEST med igennem de sidste 10 år er dog babyer, børn, hjernerystelser og sportsfolk.

Igennem de sidste 3 år har jeg fået erfaring med genoptræning efter hjerneblødninger og blodpropper, da jeg har haft det tæt inde på livet. Så nu kan I mine kære kunder også drage nytte af det.